Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Magyarországi Munkáspárt 2006 elítéli Hende Csabát

2008.08.02

A Munkáspárt 2006 demokratikus pártként visszautasítja, hogy egy politikai párt képviselője beavatkozzon a rendőrség belügyeibe, és a nem nekik tetsző módon dolgozókat jó esetben csak a munkájuk elvesztésével fenyegesse meg őket. Ez az újabb rendőrség elleni támadás egyre jobban láthatóan bele illik abba a folyamatba, amit a politikai élet szélsőjobboldala indított el még az ’90-es években, nem is titkolva azon szándékukat, hogy felszámolják a demokráciát, és helyére egy új Horthy-rendszert vezessenek be.

 

Sajnos mára teljesen világossá vált, hogy a Fidesz és csatlósai vélt politikai érdekeik miatt nem kívánnak szembe fordulni ezekkel az elemekkel. Így nem lepődtünk meg azon, hogy ez a Magyar Gárda szellemiségét magán hordó kijelentés elhangozhatott, főleg egy olyan televízióban, ahol nap, mint nap a tények elferdítése, és a történelem meghamisítása zajlik.

 

Kíváncsian várjuk az Európai Néppárt véleményét is a kérdésben, vajon melyik nyugati országban lehetne egy hasonló kijelentés után Hende egy demokratikus párt tagja?

 

Épp ezért szólítjuk fel a Fideszt, hogy zárja ki Hende Csabát, és kérjen bocsánatot képviselője megnyilvánulása miatt!

 

 

Munkáspárt 2006 elnöksége

 

 

központi sajtóiroda